Welkom bij Stuffie Care & Repair!

!!!OPNAMESTOP!!!

De wachtlijst voor 2022 is helemaal vol. De wachtlijst voor 2023 zal tegen het einde van 2022 weer open gaan. Dat zal hier dan gemeld worden. 


Disclaimer:

In het afgelopen jaar ben ik overweldigd door de vele aanvragen en belangstelling voor mijn diensten. Het voelt erg goed om mensen op deze manier te kunnen helpen maar soms is het moeilijk om de stroom aan mails en berichtjes bij te kunnen houden. Ik zou graag iedereen direct van dienst willen zijn maar dit is jammer genoeg, ook door mijn baan, niet mogelijk. Hierdoor heb ik al een paar opnamestops moeten inlassen om de aanvragen bij te kunnen houden. Ook wil ik het werk voor mijzelf leuk houden. Dus bij deze alvast excuses mocht ik net op het moment dat je een reparatie nodig hebt, niet beschikbaar zijn. Ook buiten mijn verwachting blijkt knuffelreparatie een veel gevraagde dienst en weinig mensen die het uitvoeren. Ik zal altijd mijn best doen je te woord te staan en een indicatie te geven wanneer je het weer zou kunnen proberen, mocht ik op dat moment een opnamestop hebben. Jammer genoeg kan ik hier geen rechten aan ontlenen. 

Wie ben ik?

Ik ben Esmee Manubulu. Ik werk als kunstbeheerder en naast mijn passie voor kunst en cultuur ben ik altijd al dol geweest op knuffels en (barbie) poppen. Als klein meisje zag ik ooit een aflevering van het Klokhuis waar ze langs gingen bij een poppendokter, ik was verkocht. Het leek mij een geweldig beroep om uit te oefenen. Toch werd er van mij verwacht dat ik een opleiding ging doen. Uiteindelijk heb ik MBO Meesterschilder en HBO Cultureel Erfgoed gestudeerd. Maar werken als poppen/knuffel dokter is mij altijd bijgebleven. Ik heb naast mijn studies een naaicursus gedaan en ben door middel van eigen studie erg bedreven geworden met naald en draad. Nu, door onder andere corona, heb ik eindelijk de rust gevonden om mijn eigen bedrijfje als knuffel dokter te verwezenlijken. Dit natuurlijk naast mijn baan. 

Het repareren van knuffels is nu vooral een hobby naast mijn baan van 40 uur. En ik ben van mening dat een leuke hobby ook vooral een hobby moet blijven. Ik vind het heerlijk om knuffels weer een mooi en fris uiterlijk te geven. Ze hun ziel terug te geven. Omdat het een hobby is, zal ik nooit mijn werk per uur rekenen. Bij sommige gevallen kan ik wel 20 uur aan een knuffel zitten. Om het nog niet te hebben over stofonderzoek en het vinden van de juiste kleuren, goede maat neusjes en ogen. Ik reken een vergoeding plus materiaalkosten.  

Dus heeft je knuffel maatje eerste hulp nodig, een kleine of grote reparatie of gewoon een opfris beurt? Alles is mogelijk. Laten we er samen naar kijken. Mail mij op info@stuffiecarerepair.nl en vergeet dan ook niet om foto's mee te sturen van je knuffel. Deze heb ik nodig voor een behandelplan en kostenplaatje. Weten wat ik zoal kan? Dit vind je onder het kopje "Diensten" en "Knuffel repareren".

Facebook: Stuffie Care & Repair

Instagram: StuffieCareRepair