Voorwaarden

-      Ik zal altijd mijn uiterste best doen om de knuffel schoon te maken, te repareren en zo goed mogelijk terug te brengen naar de gewenste staat.

-      Het verwijderen van vlekken en verkleuringen is niet gegarandeerd.

-      Er is geen garantie dat de knuffel precies zo terug komt als wat gehoopt wordt. Soms zijn er bepaalde reparaties nodig wat het uiterlijk kan veranderen om het verval tegen te gaan. Ook is een knuffel die veel liefde heeft ontvangen nooit meer terug te brengen naar nieuw. Alles wordt van tevoren besproken voor uitvoering. 

-      Het wassen van de knuffel en voorzien van nieuwe vulling zal altijd plaatsvinden voor er een reparatie plaatsvind. Dit omdat knuffels veel bacteriën en ziektekiemen kunnen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor mij. Reparatie zonder een wasbeurt zal ik (in de meeste gevallen) niet uitvoeren. 

-      Oude vulling (wanneer dit aanwezig is) en onderdelen die vervangen zijn zal ik verwerken in een stoffen hartje en deze terug plaatsen in de knuffel. Hierdoor zal hij altijd nog een onderdeel van zijn verleden mee dragen. 

-      Wanneer ik het gevoel heb dat ik de knuffel toch niet terug kan brengen naar de staat die er afgesproken is, of wanneer de eigenaar afziet van de afgesproken reparaties, dan zal er een bedrag in rekening worden gebracht voor de gebruikte tijd en/of voor het terugsturen van de knuffel. Dit bedrag kan per situatie verschillen.

-      Wanneer een “volledige reparatie” niet mogelijk is, zal ik alsnog alles doen om hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen voor ik de knuffel weer retourneer.

-      Foto’s die voor, tijdens en na reparaties gemaakt worden kunnen worden gebruikt voor social media. Deze kunnen ook altijd naar de eigenaar gestuurd worden wanneer dit gewenst is.

-      Reparatietijd wordt per project bekeken, gemiddeld is dit twee weken voor een kleine reparatie en drie tot vier weken voor een grote. Deze kan verlengd worden wanneer er gewacht moet worden op speciale onderdelen of wanneer hier andere redenen voor zijn.

-      Je knuffel versturen (zowel heen als terug) is op eigen risico. Ik ben niet verantwoordelijk als er een knuffel kwijt raakt tijdens "transport".

-      Wanneer een knuffel na reparatie geretourneerd is zal er een factuur plus betaalverzoek worden verstuurd naar de klant. Gelieve deze binnen 14 dagen te betalen. Contant betalen is ook altijd mogelijk.

-      De reparaties zijn handwerk. Het kan gebeuren dat er een hechting los raakt na retourneren met een gat of dergelijke tot gevolg. Bij zo'n voorval is opnieuw repareren altijd gratis, omdat het simpel gezegd altijd kan gebeuren. Schroom dan ook niet contact met mij op te nemen als dit gebeurd na thuiskomst van de knuffel. 

-      De reparaties worden gedaan in een rookvrij huis, wel zijn er huisdieren (katten) aanwezig.