Knuffel laten repareren

!!!OPNAMESTOP!!!

De wachtlijst voor 2022 is helemaal vol. De wachtlijst voor 2023 zal tegen het einde van 2022 weer open gaan. Dat zal hier dan gemeld worden. 

Knuffels gaan soms gewoon stuk, of worden vies. Er wordt aangeraden vieze knuffels (vooral oudere) niet in de wasmachine te doen. Hierdoor kan die beschadigd raken. Als je knuffel stuk is, kan ik deze voor je maken. Ook wanneer je knuffel alleen een opfris beurt nodig heeft kan ik je hierbij ook van dienst zijn. Dun wordende stof? Deze kan ik verstevigen. Geluidsdoosje aan de binnenzijde stuk? Ik kan hem veelal voor je maken/vervangen. Een uitgebreide lijst aan opties vind je onder de kop "Diensten". Elke knuffel is uniek en elke reparatie is daardoor ook geheel anders. Dit bespreken we samen. Ook voeg ik altijd een hartje toe met oude vulling en vervangen onderdelen zodat de knuffels, liefde en herinneringen van het verleden niet verloren zullen gaan. 

Omdat ik heel goed snap dat het moeilijk kan zijn om je knuffel een tijdje te missen (of voor je kinderen), probeer ik altijd zo snel mogelijk te werken zonder dingen af te raffelen. Maar door mij baan van 40 uur en het willen onderhouden van een sociaal leven kan ik veelal niet garanderen dat een knuffel binnen een paar dagen weer terug is. Je wordt ondertussen up to date gehouden met eventuele foto's met text en uitleg mocht dit gewenst zijn. Weet wel dat bijv. drie weken zal klinken als een lange tijd maar je knuffel zal hierna weer jaren mee kunnen. Dat is in veel gevallen het even missen toch wel waard. Ik bespreek per opdracht de mogelijke kosten en probeer een inschatting te geven van de tijd mocht dit gewenst zijn. Ik reken nooit uurkosten, dit omdat ik soms wel 20 uur bezig kan zijn met een knuffel. Ik hoef niet van mijn reparatie kosten te leven, dus zal nooit de hoofdprijs vragen. Een vergoeding plus materiaal kosten is wat ik veelal reken. Het gaat er mij vooral om dat jij blij bent met het eindresultaat. Mijn "ziekenhuis" is gelokaliseerd in Apeldoorn. Je kan de knuffel zelf komen brengen of opsturen via de post. Voor het terugsturen reken in dan wel nog de verzendkosten. 

Vooral in de december maand kan opsturen wat stress opleveren omdat de knuffel soms langer onderweg is en de kans toch wel iets groter is dat hij verloren gaat in de chaos van de feestdagen. Zekerheid? Breng de knuffel zelf of check bij mij of ik misschien binnenkort in de buurt ben. Voor mijn werk ben ik vaak op pad door heel Nederland en misschien valt er iets te regelen. Jammer genoeg kan ik er niks aan doen als een knuffel verloren raakt in de post.

Lees ook vooral de "Voorwaarden" door zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Stuur mij vooral een berichtje als je eventuele vragen hebt of als je je knuffel wilt laten behandelen, dan kijken we samen naar wat ik voor je kan betekenen. Vergeet ook niet om foto's mee te sturen van je knuffel. Deze heb ik nodig voor een behandelplan en kostenplaatje. 

info@stuffiecarerepair.nl