Herinneringsknuffel

Een herinneringsknuffel kan voor verschillende redenen besteld worden. Voor bijvoorbeeld een geboorte, ter herinnering van de eerste maanden van je kindje of na het overlijden van een geliefde. Een knuffel helemaal naar uw smaak door de keuze uit meerdere opties. Er kunnen oude kledingstukken gebruikt worden (zoals kleding van de overledene of rompertjes van de eerste maanden van uw kindje die hij/zij niet meer past) of uit een zelfgekozen stof. 

De knuffel wordt volledig in overleg met u gemaakt. Welke stof (zelf aangeleverd of door mij gekocht), welke knuffelsoort en of er nog bijzondere sentimentele toevoegingen zijn zoals as van de overledene of een oud speentje. De as kan verwerk worden in een stoffen hartje die in de knuffel wordt gestopt. Speentjes of andere spullen kunnen als accessoires door de knuffel gedragen worden. Mocht u iets anders willen? Laat het vooral weten!

Prijzen kunnen variëren tussen de 50 en de 100 euro gebaseerd op de moeilijkheid van het project. 

Mail bij interesse naar info@stuffiecarerepair.nl

Cadeaubonnen voor een herinneringsknuffel kunnen eventueel ook besteld worden om te geven bij een babyshower of verjaardag!


Voorbeeld beer
Voorbeeld beer
Voorbeeld olifant
Voorbeeld olifant
Voorbeeld olifant 2
Voorbeeld olifant 2
Voorbeeld zeester
Voorbeeld zeester
Voorbeeld konijn
Voorbeeld konijn
Voorbeeld konijn 2
Voorbeeld konijn 2